Смачний і ароматний до останнього шматочка! Штолени у німецьких пекарнях готують багато століть. Це традиційна випічка до зимових свят. Їх готують заздалегідь, щоб штоллен встиг вистоятися. Просочують прянощами, щедро посипають цукровою пудрою.
Так, ми вас спокушаємо шалено смачним штолленом Goldora Stollen Bratapfel.
Дріжджове тісто з приємною м'якою текстурою, начинка з печених яблук і родзинок. Наявність фруктів надає кексу делікатно ніжного смаку та насичених фруктових ноток. Прикрашений цукровою пудрою.
Штоллен із яблуками та родзинками приголомшливо смачний. Це класика в Німеччині, без штоленів не обходяться жодні різдвяні свята.
Спробуйте один раз і ви повернетеся за добавкою)