В італійських пекарнях на випічку величезний попит із середини листопада. Майстри доводять кожен рецепт до досконалості, щоб отримати ідеальну різдвяну панеттоне.
Панеттоне Bauli Creazioni Di Pandoro Pera Cioccolato - це пишний м'який пиріг з найніжнішим кремом із груш сорту Вільямс. Зверху щедро политий темним шоколадом і посипаний рубаним мигдалем. Ласуйте в компанії або насолоджуйтеся шматочками випічки наодинці, різдвяний пиріг обов'язково потішить вас свої ароматом і смаком.
Кондитерська Ruggero Bauli створює солодкі шедеври з 1922 року. Уся продукція виготовляється з величезною любов'ю і бажанням занурити своїх клієнтів у світ солодощів і добра!
До речі, у нашої панеттоне Bauli Pera Cioccolato чудово ошатна упаковка з ручкою. Так, ми натякаємо, що це чудовий презент для ваших близьких ;)
Інформацію про склад і можливі алергени дивіться на упаковці.