У штоллен неможливо не закохатися) Чудово апетитна випічка, у якій усе прекрасне!
В Австрії та Німеччині щороку випікають штолени на Різдво. З родзинками, горіхами, маком. Марципановий штоллен - це багатовікова класика. І його треба спробувати хоча б раз у житті)
Штоллен Favorina Stollen Finest Marzipan & Hazelnut Filling - це важке дріжджове тісто, просочене ароматними спеціями. Начинка - шар найніжнішого марципану і горішки, що надають випічці особливого смаку й аромату. Зверху щедро посипаний цукровою пудрою.
Так, ми вас спокушаємо :) У Німеччині без різдвяного кексу не обходяться жодні зимові свята.
Вашим гостям обов'язково сподобається штоллен із марципаном Favorina. Спробують шматочок і потягнуться за добавкою)