Дуже смачний, солодкий, наче Різдво!!! Штолени з марципаном у німецьких пекарнях готують багато століть. Це традиційна випічка до зимових свят. Їх готують заздалегідь, щоб штоллен встиг вистоятися. Просочують прянощами, щедро посипають цукровою пудрою.
Так, ми вас спокушаємо шалено смачним штолленом Goldora Stollen Marzipan.
М'яке ароматне тісто на дріжджовій основі, начинка з найніжнішого марципану та родзинок, що надає випічці пікантних фруктових ноток. Прикрашений цукровою пудрою.
Марципановий штоллен із родзинками приголомшливо смачний. Це класика в Німеччині, без штоленів з марципаном не обходяться жодні різдвяні свята.
Спробуйте шматочок і ви повернетеся за добавкою)